Kabak mücverini yapmayı düşündüğümde, özellikle yoğurtla servis edilmesinin ne kadar lezzetli olduğunu hatırlıyorum. Kabakların suyu çıkartılmasının, mücverin fazla sulanmasını önlemesi çok önemli. Sizce bu aşamada başka ne gibi ipuçları eklenebilir? Ayrıca, tarifteki taze otlar mücvere nasıl bir aroma katıyor? Hazırlık aşamasında soğanı rendelemek yerine doğrayarak kullandığınızda tadında bir fark oluşuyor mu? Fırında pişirme seçeneğini denediniz mi? Daha sağlıklı bir alternatif sunuyor gibi görünüyor.
Kabak mücverini yapmayı düşündüğümde, özellikle yoğurtla servis edilmesinin ne kadar lezzetli olduğunu hatırlıyorum. Kabakların suyu çıkartılmasının, mücverin fazla sulanmasını önlemesi çok önemli. Sizce bu aşamada başka ne gibi ipuçları eklenebilir? Ayrıca, tarifteki taze otlar mücvere nasıl bir aroma katıyor? Hazırlık aşamasında soğanı rendelemek yerine doğrayarak kullandığınızda tadında bir fark oluşuyor mu? Fırında pişirme seçeneğini denediniz mi? Daha sağlıklı bir alternatif sunuyor gibi görünüyor.
Cevap yaz